AKTIVITET HOS
LOPHAVE
HEREFORD

Hver dag nyder vi vores dejlige besætning samt den helt unikke placering af vores gård i omgivelser, der varierer alt efter vejret og årstidernes skiften. Det vil vi rigtig gerne dele med andre og derfor afholder vi løbende forskellige aktiviteter for interesserede gæster.

Kosafari

Vi viser meget gerne vores dyr frem for kunder, gæster og andre interesserede.
Om sommeren kører vi på ”KoSafari”, hvor du kommer helt tæt på dyrene. Turen går med traktor og vogn fra Lophave gård til vores smukke eng.
Fra vognens sikkerhed kommer du helt tæt på dyrene, og vi har selvfølgelig græs med, så du kan fordre og klappe dem, når de flokkes omkring vognen.
Kig forbi vores Facebook side – under begivenheder – og se hvornår vi kører på ”KoSafari” næste gang.

Polterabend

Vil I give den vordende brud/brudgom en anderledes, uforglemmelig, uformel og hyggelig dag, der adskiller sig fra de traditionelle polterabender, tilbyder vi også særlige events som polterabend på gården med spændende udfordringer for alle deltagere.
Vi tager jer væk fra den hektiske hverdag og ud på landet. Her er vi helt nede på jorden og tingene mere uformelle. Og ja selvfølgelig er vores velsmagende Hereford kødkvæg også på menuen.
Kontakt os på tlf. 50 95 06 41 eller send en mail til kontakt@lophave.dk og fortæl os om jeres ønsker.

Lej vores foodtruck

Vi kommer gerne ud med vores populære Food Truck til din næste fest, fødselsdag, bryllup, konfirmation eller firmaevent.
Fra Food Trucken kan vi levere lidt af hvert: Vores suveræne grillede Lophave-burgere med tilbehør – alt hjemmelavet helt fra bunden, vores hjemmelavede grillpølser med det hele eller smagfulde, saftige stege tilberedt på grillen med lækkert tilbehør.
Holder du et arrangement, hvor du syntes, det kunne være sjovt at have os med, så kontakt os på tlf. 50 95 06 41 eller send en mail til kontakt@lophave.dk og fortæl os om dine ønsker.

Overnatning / Pintrip.eu

Vi har indgået et samarbejde med Pintrip.eu omkring overnatning hos os med autocampere.
Når man køber Pintrip-guiden får du samtidig et års medlemskab af Pintrip og fri adgang til alle værters holdepladser – heriblandt Lophave.
Pintrip er ikke bare en guidebog, vi er også adgangsbillet til de mange smukke og unikke oplevelser i hele Danmark.
Medlemskabet gælder altid et år, og består også af en vignette, der skal sidde i forruden på din autocamper som bevis for, at du er gyldigt medlem. Medlemsskabet løber i perioden fra den 31. marts indeværende år til den 31. marts det efterfølgende år.
Yderligere info på pintrip.dk

Nyt fra Lophave Hereford

Følg os på Facebook og modtag løbende nyt om vores dejlige oplevelser på gården, gode tilbud, sæssonens aktiviteter og nye tiltag.

Vi glæder os til at have dig med.

LOPHAVE