Lophave Hereford

Kvalitet

Dyrevelfærd og kvalitet er det vigtigste

Har du lyst til at prøve vores kød fra hereford kødkvæg der græsser frit 7 måneder af året, og går i løsdrift stald de resterende 5 måneder, med udsigt til Rubjerg knude fyr og Vennebjerg kirke, så læs mere herunder.

Uanset om du laver steaks, store stege eller blot en burger med hakket kød, vil du med garanti kunne smage den helt store forskel på supermarkedets kød, og dette kvalitetsprodukt.

Både avlsarbejde, fodring og håndteringen af kvæget er med til sikre den bedste kødkvalitet. Dette sammen med det enkelte dyrs kvalitet, dyrets liv, håndtering inden slagtning, og til sidst slagtning/partering er i sidste ende det der gør den store forskel i forhold til det kød, som kan købes i supermarkedets køledisk.

Dyrene bliver slagtet, når de har nået den optimale foderstand, dvs. at de skal være unge men samtidig have nået at få en god kødsætning omkring 2-3 års alderen. Indtil da har kalvene gået i flokken, og fået den gode mælk fra moderkoen det første år. Når kalvene bliver taget fra moderkoen får de fri adgang til græs/foder på marken og i stalden. hvorigennem der bestræbes på at skabe et godt miljø og et dejligt liv for hvert enkelt kvæg, som er med til at sikre den gode kødkvalitet.

Hos Lophave Hereford er dyrevelfærd og kvalitet det vigtigste…

Lophave_Hereford-5